Hem

  Böcker

  Om norrshaman

  Kurser, föredrag

  Tankar

  Kontakt

  Länkar

  Min blogg

 

Runmagi och shamanism 5.0

 

IMG_5721ed


Kunskapen om runornas essens har under de senaste åren tagit flera kvantsprång. Orsaken till detta är impulser från Drömtiden – den urgrund som också brukar kallas Unus Mundus, det kollektiva omedvetna, det kosmiska potentialitetsfältet eller den kosmiska holorörelsen. Jag har försökt fånga dessa nya impulser i den nya, uppdaterade och utvidgade upplagan av Runmagi och shamanism.

Förändringarna jämfört med tidigare utgåvor är så stora att boken fått namnet Runmagi och shamanism 5.0, nytt ISBN-nummer och ny utformning i danskt band. Förutom nya insikter om vad verklig magi är och när den är möjlig innehåller 5.0  mer än tidigare utgåvor om utharkens komplexa talmagiska samband, dess beröringspunkter med kvantfysikens nyskapande tankar om alltings essentiella samband och med djuppsykologins teorier om arketyper och synkroniciteter. Dessutom utreds sambanden mellan runornas kosmologi och Maya-kalenderns teorier om de nio kosmiska skapelsevågorna som pekar mot att full förståelse av runornas väsen är möjlig först nu i våra dagar. Nyskrivna kapitel beskriver shamanens väg genom utharken och runornas kosmiska öppning.

Allt är ett och hänger samman med allt annat – alltid och överallt. Allt fast förflyktigas och den kosmiska skapelseprocessen föder ständigt fram ny materia, nya relationer och ny kunskap. Det sker för närvarande i sådant tempo att det kan vara svårt att hänga med i svängarna. Ett ödmjukt samarbete med utharken är ett utmärkt sätt att försöka röra sig i balans med den stora kosmiska dansen – ett sant äventyr värdig en andlig krigare!

Runmagi och shamanism 5.0 är på 144 sidor i danskt band. ISBN 9789151992037. Den går att beställa direkt från norrshaman@gmail.com till priset 200 kr + porto. Den finns också hos Adlibris, Bokus, Bokbörsen och alla andra möjliga bokhandlar.

 

                                                                                                              Hem